24 septembrie 2008

Semneaza petitia

Piaţa Unirii reprezintă una din zonele prin care focşănenii trec zilnic iar parcul de alături, locul unde copii noştri se joacă, unde bătrânii noştrii îşi petrec timpul, unde tinerii se întâlnesc. Ambele spaţii publice beneficiază de un proiect de reabilitare în valoare de 7 milioane de euro. Şi Piaţa Unirii şi parcul îşi vor transforma radical înfăţişarea, schimbare care ne afectează pe toţi. În orice oraş civilizat, şi mai ales în capitala unei provincii europene, un asemenea pas nu s-ar fi făcut fără o consultare a locuitorilor, fără o dezbatere publică. Cerem Primăriei şi Consiliului Local Focşani organizarea unei întâlniri cu cetăţenii, pe această temă, pentru a fi prezentat proiectul, modificările ce se vor aduce pieţei şi parcului, modul în care vor fi valorificate resursele arheologice din perimetrul amenajat, costurile proiectului şi metodele de finanţare.
Semneaza aceasta petitie.

3 comentarii:

Alina 25 septembrie 2008 la 14:30  

Nu e rea ideea dar nu e cam tarziu?

Stefan Gabriel Chelaru 25 septembrie 2008 la 14:36  

Sa speram ca nu! Tot ceea ce se intampla acum este din cauza faptului ca autoritatile locale nu au organizat la timp o dezbatere publica pe acest subiect.

Vrancea Mioritica 25 septembrie 2008 la 20:44  

Nu este tarziu. Exista solutii prin care se pot aduce modificari proiectului, dar lispa de comunicare a Primariei si secretomania din jurul proiectului complica lucrurile. Sunt convins ca vom salva Piata Unirii de la betoanele imaginate de Didi Bacinschi. Avem doar nevoie sa iesim din grotele spiritului in care traim.

Daca iti pasa

Ajuta aceasta campanie punand codul de mai jos pe pagina ta. Apoi, trimite-ne un mail cu parerea ta despre acest proiect!
<a href="http://www.piataunirii.blogspot.com/"><img border="0" src="http://i226.photobucket.com/albums/dd5/gabitustef/save_piata_unrii.jpg"
</a>
____________________________________________

Contact

piataunirii.fcs (at) gmail.com

Vizitatori

  © Blogger theme by Ourblogtemplates.com

Back to TOP