7 octombrie 2008

Am reusit !

Am reusit! Prima campanie de advocacy din Vrancea, inceputa de Valentin Musca, prin articolele din ZdV, sustinuta apoi si de Blog de Vrancea, si finalizata prin crearea site-ului Salveaza Piata Unirii! si prin initierea petitiei cu acelasi nume, semnata de peste 110 cetateni interesati de soarta Focsaniului, s-a dovedit un succes. Printr-un comunicat de presa remis redactiilor principalelor publicatii din Vrancea, Primaria Focsani, prin Departamentul de Comunicare, anunta organizarea unei intalniri publice pentru prezentarea proiectului "Recalificare urbană - Perimetru istoric Piaţa Unirii şi Grădina Publica Focsani" in data de 9 octombrie, orele 14, in Sala de sedinte a Consiliului Local.

Multumind tuturor celor care au fost alaturi de noi pe perioada acestei campanii, precum si celor care ne-au criticat, va invit sa luati parte la aceasta intalnire , joi, 9 OCTOMBRIE 2008, la orele 14.

P.S.: pentru noi imagini cu ceea ce se doreste a fi Piata Unirii, va invit sa vizitati acest site, sectiunea Proiecte Mari / proiecte proprii si sa derulati flash-ul pana la imaginile din Focsani.

0 comentarii:

Daca iti pasa

Ajuta aceasta campanie punand codul de mai jos pe pagina ta. Apoi, trimite-ne un mail cu parerea ta despre acest proiect!
<a href="http://www.piataunirii.blogspot.com/"><img border="0" src="http://i226.photobucket.com/albums/dd5/gabitustef/save_piata_unrii.jpg"
</a>
____________________________________________

Contact

piataunirii.fcs (at) gmail.com

Vizitatori

  © Blogger theme by Ourblogtemplates.com

Back to TOP